Deoarece intrunim o echipa destul de mare, in timp am investit si am ajuns sa putem acoperi o gama larga de servicii de productie audio-video, de la “nasterea” unei piese pana la realizarea videoclipului pentru acea piesa si publicizarea lui ca atare,si chiar pana la organizarea de evenimente de tot felul incepand cu petreceri de firma, nunti, botezuri, onomastice etc. cu toate echipamentele si elementele necesare realizarii unui lucru de top.
Ne ocupam cu : inregistrari voci, compozitii muzica de film, compozitii muzicale, mixaje si remixaje piese muzicale, inregistrari instrumente, productii video (filmari), scenarii, iluminare profesionala si arhitecturala, servicii foto si print.
De la compozitie muzicala la productii video, de la captare la sunet de teren la mixaje de coloana sonora de film, CAZINO Studio are un portofoliu imens de clienti si productii.

La CAZINO Studio facem înregistrari de cea mai înaltă calitate și servicii de producție audio si video, la un cost accesibil.
Oferim servicii complete de sound design, efecte audio, muzica de librarie, pe scurt putem produce tot materialul audio.

In studioul nostru timpul de inregistrare și editare este pe cat posibil de scurt. Trebuie doar să încercați serviciile noastre o dată pentru a înțelege cât de eficienti și de încredere suntem.

Studioul CAZINO Studio este dotat cu cele mai noi echipamente si softuri pentru a putea face fata oricarei cereri.

Noi iesim in intampinarea agentiilor de publicitate, caselor de productie sau producatorilor independenti, le punem la dispozitie o varietate de voci cunoscute publicului din Romania. O parte din voci sunt si actori de teatru, voci de radio sau de televiziune.