Inchiriere echipamente de sunet si lumini. Pentru desfasurarea unui intreg eveniment Cazino Events & Production va pune la dispozitie: Inchirieri echipamente sunet, inchirieri echipamente lumini, scena, sonorizare, lumini de scena si inteligente, efecte speciale.

Fiind profesionisti in domeniul audio-video cu o experienta de peste 12 ani si fiind detinatorii echipamentelor, va putem satisface orice dorinta in organizarea de Concerte, Petreceri Private, Petreceri ale Companiilor, Nunti, Botezuri, Onomastice si alte evenimente.

Fie ca este vorba de un concert, eveniment privat sau de o petrecere corporate, ne putem ocupa de tot ceea ce presupune partea tehnica, entertainment, proiectii, lasere, scena (24m²), organizare de karaoke, jocuri cu publicul ori concerte live. Inchiriere echipamente de sunet si lumini.

ECHIPAMENTE SUNET
ECHIPAMENTE LUMINI

Echipamente audio, sisteme de sonorizare, PA si Line Array folosite pentru inchiriere: Inchiriem doar sisteme de sonorizare si echipamente audio premium de la producatori de top care indeplinesc cele mai stricte standarde de calitate si ofera timp indelungat claritate la puteri mari.

 

Echipa Cazino Events & Production ofera servicii de inchiriere a sistemelor profesionale de sunet, boxe si echipamente audio precum si sisteme de sonorizare de mica, medie si mare putere!

Inchiriem sisteme de sunet de la 2 boxe 1000w RMS + amplificare + microfon, pana la sisteme de sunet pentru concerte in aer liber de pana la 10.000 de persoane.

Folosim doar aparatura profesionala de renume precum: L’Acustic, JBL, Dynacord, Yamaha, Shure, TurboSound, Phonic, Allen&Heath etc… pentru a satisface cerintele cele mai ridicate ale calitatii sunetului. Putem oferii pe langa inchirierea sistemelor de sonorizare si diverse lumini disco (moving head, masini de fum greu si de baloane, aruncatoare confetti si flacari, diferite efecte de lumini si sunet).

Inchiriere echipamente de sunet si lumini

Oferim si sisteme de sunet concepute special de TurboSound pentru echipa Top Acustic pentru sonorizare de mare putere, create special pentru muzica live, spectacole, aer dechis, spatii mari etc.inchiriere echipamente de sunet si lumini

Venim in ajutorul interpretiilor si formatiilor cu un sistem tip coloana, asemanator cu cel de la Dynacord, dar cu o putere dubla a sunetului. Pentru a completa calitatea sunetului, oferim pe lanaga acest sistem si microfoane de calitate precum Shure, AKG si DB si cunoscutele Dynacord si Yamaha pe partea de corectii.

Lumini disco si masina de fum

Subwoofer de 15, 18 inch cu o putere de 1.000w RMS sau mai mare, recomandat pentru spatii deschise, aer liber, muzica de club, majorate etc.

Sonorizari Evenimente Nunti,Botez,Banchet, un DJ cu idei.
Calitatea ?i profesionalismul sunt obiectivele noastre.

Echipamentele sunt Profesionale din Gama Crown JBL, Showtec, Vestax, Pioneer, Stanton , Numark, puternice si calitative pentru a satisface orice petrecere, botez, nunta, eveniment, conferinta, etc.

Filozofia noastra:
Pentru a fi un DJ bun este nevoie de ani de experienta si motivatie, trebuie sa stii sa citesti publicul, sa simti scena de dans.

Cele mai importante detalli la un eveniment sunt: contactul vizual, o multime de zambete, atentia la muzica si volum, apoi coordonarea cu restul echipei.

Motive pentru a ne angaja:

Planificam inainte si va ajutam sa va coordonati evenimentul pentru o perfectiune absoluta.
Va acordam toata atentia pe care o meritati ,din primul moment, cu un maxim de profesionalism.
Personalizam alegerea muzicala in functie de preferintele Dumneavoastra.
Varietatea mare de muzica pe care o propunem, ofera atat tinerilor, cat si seniorilor “sansa de a dansa”.
Folosim doar aparate profesionale si mixam muzica la un volum rezonabil.
Nu vom incurca niciodata rezervarile si NU va vom trimite un dj de “depanaj”.
Vom fi prezenti cu un maxim de atentie pe tot parcursul evenimentului.

Normele noastre scrise si garantia rambursarii sunt dovada devotamentului nostru fata de satisfactia Dumneavoastra.

Firma noastra se bazeaza pe 3 lucruri pentru un eveniment reusit: Dj-ul, aparatura si muzica.

Noi nu ne bazam pe accesorii, jocuri si cadouri, preferam un stil elegant si savuros.

Pregatiti-va sa va distrati, pregatiti-va sa rupem boxele.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati Sectiunea Foto

Un deliciu de sunet si lumina, filmari, productie

Trupa Cazino & Production dispune de o varietate de inchiriere echipamente de sunet si lumini, profesionale audio, cum ar fi: sisteme line array, sisteme audio active, sisteme pasive cu amplificare, monitorizare profesionala, backline, procesare si mixere audio, oferta include echipamente profesionale de ultima generatie.

Te anunțăm când avem noutăți sau oferte

Lasă-ne adresa ta de mail!